SA - Discovery

Ontdek Zuid-Afrika

&

Kruger National PARK 

 

3-weekse reis

 

Wat kan je verwachten:

  • Luchthavenshuttle inbegrepen
  • Luxueuze accomodaties
  • Big5 Safari 
  • Adembenemende landschappen
  • Gids & Begeleiding of self-drive

SA Discovery,  een unieke reis van 21 dagen door het prachtige Zuid-Afrika, verdeeld in twee boeiende delen. Voor deze reis bieden we een perfect 4x4 voertuig aan met alle benodigde offroad instellingen.

Het eerste deel van de reis omvat grotendeels de Westkaap, met enkele dagen rond Kaapstad, gevolgd door het volgen van de adembenemende kustlijn via Hermanus tot aan Cape Agulhas, het meest zuidelijke punt van Afrika waar de Atlantische en Indische oceanen samenkomen. Afhankelijk van welk seizoen is er een voor een Whale-watching cruise voorzien in Hermanus.

Na deze avontuurlijke reis wacht een prachtig safaripark op je, waar je niet alleen kunt ontspannen maar ook de kans hebt om de Big 5 te ontmoeten tijdens boeiende safari's gedurende je 2 nachten verblijf.

Na een binnenlandse vlucht van Port-Elisabeth naar Durban staat opnieuw een 4x4 voertuig klaar om je reis verder te zetten naar St Lucia.

Geniet van een bijzondere "glamping" ervaring, ga op safari voor nijlpaarden en krokodillen en verken het binnenland tot aan de indrukwekkende Drakensbergen en de hoogste onverharde pas van Zuid-Afrika, de Sani Pass.

In tegenstelling tot de bergpassen van de Alpen of de Pyreneeën heeft niemand in de Drakensbergen een kruis op de top neergezet, maar in plaats daarvan een hele pub. Het draagt de titel van Hoogste Pub in Afrika.

Tijdens het tweede ontdek je het dorpje Clarens, top tien van meest romantische dorpjes in Zuid-Afrika voordat je over vlotte snelwegen naar het beroemde Kruger National Park reist.

Drie dagen van zelfontdekking, optionele safari's en adembenemende uitzichten wachten op je. Vergeet je verrekijker en camera niet !

Als “afsluiter” staat de Panoramaroute op het programma, met prachtig natuurschoon en optionele activiteiten zoals ziplinen of de "big swing".

De laatste overnachting biedt een sfeervolle tent met uitzicht op de vallei.

Op de allerlaatste dag staat er een relaxte rit van 150 kilometer naar de luchthaven van Johannesburg op het programma. Daar lever je de wagen in en begin je aan je terugreis naar huis.

Laat deze 21 dagen een onvergetelijk avontuur worden in Zuid-Afrika, met Maîté Iphupho als jouw reisorganisator.

 

Ontdek samen met ons de wonderen van Zuid-Afrika !

 

Klaar voor dit avontuur? Contacteer ons voor meer details: