Uw feedback, onze inspiratie - Ontdek wat anderen over ons zeggen

 

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Thomas - Zweden - Januari 2024

10/10

Nico - Namibië - Januari 2024

ons verblijf was buitengewoon gastvrij!

De kamer was modern en prachtig. Zeker een aanrader!

Geweldige tijd gehad.

De gastheer/vrouw was zeer vriendelijk en zorgde ervoor dat je je thuis voelde, ver weg van huis.

Leemor - Zuid-Afrika - Januari 2024

10/10: Het was echt de perfecte accommodatie voor mezelf en mijn familie. Zeer veilig en beveiligd 👌💐❤️.

Lonwabo - Zuid-Afrika -  December 2023

Geweldige plek om te verblijven

Priscilla -  Johannesburg - December 2023

Ze waren erg aardig en hadden een goed gevulde koelkast met frisdrank, wijn en bier voor een zeer betaalbare prijs. Ook boden ze ontbijt aan, hoe gaaf is dat? Een zeer aangenaam verblijf; ik zou ze zeker opnieuw gebruiken in de toekomst.

Maximilian - Duitsland - December 2023

Ik had een geweldig verblijf in Somerset West. Geweldige locatie met uitzicht op de Helderberg, schone accommodatie en gemakkelijk bereikbaar. Annick en Hendrik waren echt behulpzaam en kunnen helpen bij het plannen van activiteiten in de regio en in het hele land, aangezien ze ook een reisbureau runnen. Erg handig.

Karine - België - December 2023

Alles is perfect in orde bij het huis van Annick en Hendrik. Ze lieten me zien wat ik wilde zien en gaven me de vrijheid om mijn eigen interesses na te streven. Het reisschema was niet overladen, wat vaak een nadeel is bij andere reisbureaus. Er is zoveel meer te ontdekken in Zuid-Afrika dan alleen de bekende hoogtepunten afvinken.

Hayley - Dubai - December 2023

Dit is een waar juweeltje, een prachtig ingerichte accommodatie, veilig en beveiligd, een heerlijk zwembad, uiterst goed gelegen met gemakkelijke toegang tot alle omliggende gebieden, winkels in de buurt, en last but certainly not least, de meest fantastische gastheren, zeer vriendelijk, niet opdringerig maar altijd daar wanneer je ze nodig hebt, en gewoon heel aardige mensen. Zal hier zeker weer verblijven.

Derosha - Zuid-Afrika December 2023

1O/10

William - Zuid-Afrika - November 2023

Comfortabel verblijf met vriendelijke gastheren; het zwembad was een extra bonus op een warme zomerdag.

Else-Marije -  Nederland - Oktober 2023

Mooi en net appartement. Zeker een aanrader!

Peter & Monique - België - September 2023

We hebben een schitterende vakantie in Zuid Afrika achter de rug ten huize Maîté Iphupho
We bezochten onderandere;
Cape Town / Stellenbosch / Cape Of Good Hope/ Franchhoek / Wes - Kaap, Plankiesbaai / Chapman's Peak / Hout Bay Harbour/ Bokaap/ Waterfront / Muizenberg/ Hermanus en nog vele andere bezienswaardigheden die ik hier nu even vergeet te vermelden.
De bloemenpracht rond deze tijd van het jaar is overweldigend zowel de wildflowers als de bloemen in de Botanische tuin van Kirstenbosch waren talrijk en kleurrijk. De Zuid Afrikaanse Konings Protea of ook suikerbossie genoemd is de nationale pracht van Zuid Afrika maar ook de andere bloemen waar meer als het bezoekje waard.
Ook onze Safari was weer fantastisch, deze hebben we doorgebracht in het Garden Route Game Lodge en hebben de Big Five daar dus ook gezien samen met vele andere mooi dieren.
Je kan in Zuid Afrika ook niet naast de wijnhuizen kijken en vooral niet in Paarl, Elgin, Robertson,Franchhoek, Stellenbosch, enz
Wij bezochten Babylonstoren Wine Estate in Paarl met een schitterende rondleiding en tasting...mmm lekker wyn...
ik ga niet alles verklappen wat er te zien is en stel voor om het zelf te gaan ontdekken wat voor iedereen een droom zal zijn die uit komt ........
de organisatoren, Annic & Harry doen alles wat in hun mogelijkheid ligt om uw vakantie onvergetelijk te maken.
Wij verbleven in hun sfeervolle studio, konden spijtig genoeg niet van het zwembad genieten vanwege het slechte weer. Mochten elke morgen genieten van een overweldigend ontbijt..

Alfons & Jeannine -  België - September 2023

Een droom die werkelijkheid werd. Wat een reis! Alles tot in de puntjes geregeld. Wat hebben jullie je best gedaan om ons een prachtige reis te geven. Zeker een aanrader! Bedankt en tot ziens 💋

Harry & Jacqueline -  België - September 2023

September 2023 maakte we met 3 koppels onder begeleiding van Hendrik (Hai) en Annick van Maite een prachtige reis in Zuid Afrika. We verkenden met Hai aan het stuur van een minibusje onvergetelijke bestemmingen in de Westkaap. Het was een reis op maat, vooraf kregen we na een bespreking een voorstel van de reis, aanpassingen werden daarna gedaan naar ieders wens.
Er is een enorme overvloed aan natuurlijke schoonheid waarbij in september, de lente, alles in volle bloei stond. Om enkele op te noemen Western Head of Khysna, Hermanus met een adembenemende kustlijn en de mogelijkheid om walvissen te spotten., het West Coast National Park een zee van kleurrijke wilde bloemen, De Kaap met False Bay, Bouders Beach met Afrikaanse pinguïns, Cape Point en Kaap De Goede Hoop, Chapman's Peak Drive aan de Atlantische kust, Hout Bay Harbour met zeehonden.
Verder was er de safari op zoek naar de Big Five, we proefden in wijngaarden in Stellenbosch bekroonde wijnen, bezochten met een lokale gids een Township en gingen met de kabelbaan tot boven op de Tafelberg.
Het was voor ons een erg ontspannende reis, geen stress, een goed gevuld maar geen overvol programma, goede overnachtingsplaatsen, lekker eten, alles was perfect geregeld, steeds met de glimlach en een grapje.
Ook het financieel plaatje klopte. Alles was inbegrepen behalve privé aankopen, dus ook hier geen zorgen.

Leo & Marie Jeanne -  België -  September 2023

Goed geregeld. Programma die we voorstelde was netjes opgesteld en uitgeschreven

Anonieme review - Mei 2023

Zeer goed bereikbaar. Beveiligde parking achter elektrische poort. Zeer vriendelijke gastvrouw. Alles was kraak net met alle nodige voorzieningen. Ga er zeker terug.

Bernice - Zuid-Afrika - April 2023

Een zeer gastvrij, knus en privé verblijf! Alles wat je nodig hebt is voorzien. Comfortabel, privé en het geeft je een thuisgevoel.

Armand - Kaapstad - Maart 2023

Annick's plek overtrof ruimschoots mijn verwachtingen. Terwijl ik oorspronkelijk op zoek was naar een plek om te slapen, bleek het vinden van deze plek een ware vondst te zijn. Niet alleen overtreft het ver de beschrijving, het is een gloednieuw prachtig appartement dat perfect is voor een stel om in het gebied te verblijven. Maar het hebben van ongelooflijke gastheren zoals Annick en Hendrik veranderde het van alleen een plek om te verblijven in een tijdelijk thuis. Alles, van de aanbevelingen tot de goede selectie van welkomstwijn in de koelkast, maakte dit een zeer gedenkwaardig verblijf. Ik zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die in het gebied wil verblijven om bij Annick en Hendrik te verblijven. Het ligt ook aan de voet van de Helderberg, wat een must is als je van bergen houdt in dit gebied.

Kori - Kaapstad - Maart 2023

Geweldige gastheer en een geweldige plek om te verblijven. Ik zal deze plek zeker weer boeken in de toekomst.

Zolani - Zuid-Afrika -  Maart 2023

Een zeer schone en opgeruimde plek op een centrale locatie die op loopafstand is van alle belangrijke bezienswaardigheden. Het in- en uitcheckproces verliep vlot en flexibel. Ideale locatie, ruim appartement en goed uitgerust - perfect voor een paar dagen in Somerset West. Communicatie met Annick was zeer eenvoudig, en de fotoaanwijzingen voor het vinden van de plaats waren een grote hulp. Zeer aanbevolen.

Guy & Ann - België - Februari 2023

Wij verbleven in februari 2023 voor 2 weken bij Annick en Hendrik en voelden ons meteen thuis. Je slaapt in een aanpalend gedeelte van hun woning, waar je alle luxe en comfort hebt om met volle teugen te kunnen genieten en te ontspannen.
Je wordt er zeer warm ontvangen en een sterke troef is zeker de persoonlijke begeleiding om van je reis een unieke, gepersonaliseerde ervaring te maken. Ze stippelen met plezier een aangepast progamma voor jou uit, 100 % aangepast aan je wensen. Dat vindt je werkelijke nergens anders. Ze laten je de vrijheid om je reisprogramma autonoom af te werken, maar persoonlijke begeleiding tijdens je reisprogramma is absoluut ook mogelijk en geen enkele moeite.
Het verblijf zelf verdient evenzeer 5 sterren : een uitgebreid ontbijt om de dag te beginnen, tot en met een in huis bereid avondmaal volgens jouw wensen. Kortom, zowel culinair als qua beleving is dit werkelijk top. Wij kunnen niet wachten om terug te keren.