Ontdek Zuid-Afrika

Welkom bij Maîté Iphupho, waar elke reis het startpunt is van een persoonlijk avontuur door het betoverende Zuid-Afrika. Bij ons draait het niet alleen om bestemmingen; het gaat om het creëren van onvergetelijke indrukken die blijven hangen.

Wij streven ernaar dat je tijdens je vakantie volop geniet van alle facetten van dit paradijs: de adembenemende natuur, boeiende geschiedenis en diverse culturen. Je verdient het om dit op de best mogelijke manier te ervaren!

Bij Maîté Iphupho bepaal jij zelf hoe jouw reis eruitziet.

Laat ons samen jouw droomavontuur in Zuid-Afrika vormgeven.

City-Scape: Het Kloppende Hart van Zuid-Afrika

Laat je betoveren door het bruisende Kaapstad. Ontdek de rijke cultuur, proef heerlijke gerechten en bewonder de indrukwekkende architectuur. Een citytrip met Maîté Iphupho is een ontdekkingsreis vol levendigheid.


Wildflowers  – Ontdek Zuid-Afrika’s Bloemenmagie

In Cederberg en langs de westkust van Zuid-Afrika overheerst het grootste deel van het jaar een droog landschap, waarbij de dreiging van droogte voelbaar is. Maar gedurende de maanden augustus en september ondergaat dit gebied een opvallende transformatie, waarbij zo'n 3.500 verschillende soorten wilde bloemen tot bloei komen. Verken deze kleurrijke pracht met onze op maat gemaakte routes.


Cape – Essence - Ontdek de Westkaap in 14-dagen

Verken de betoverende Westkaap tijdens een speciale 14-daagse reis. Van de indrukwekkende Tafelberg tot uitgestrekte wijngaarden en adembenemende kustlijnen. Laat onze op maat gemaakte route je leiden naar unieke ervaringen en verborgen juweeltjes, en maak jouw reis door dit prachtige deel van Zuid-Afrika onvergetelijk.


SA-Discovery - 21-Daagse Ontdekkingsreis door het Zuiden van Afrika

Duik dieper in de schatten van Zuid-Afrika met onze 21-daagse ontdekkingsreis. Van de prachtige Tuinroute tot het beroemde Kruger National Park, één van ’s werelds beroemdste natuurparken - deze reis zit vol hoogtepunten die je hart sneller laten kloppen. Een avontuur om nooit te vergeten!

Of je nu kiest om de bruisende energie van Kaapstad te ontdekken, de natuur wilt verkennen tijdens het “wildflower” seizoen, of een diepere duik wilt nemen in de schatten van Zuid-Afrika, wij hebben een reis die perfect bij jou past. Elke reis is uniek, geen standaardkopie, ontworpen om perfect aan te sluiten op jouw persoonlijke voorkeuren.

 

Zonder zorgen op vakantie, contacteer ons !