Een Unieke Citytrip

Ontdek Kaapstad

 

8dagen / 7nachten

vanaf

Wat kan je verwachten:

* Gedetailleerde prijs op aanvraag

* Luchthaven shuttle

* Top-accomodaties

* Gids & Begeleiding

* Wijnproeverij

 

 

Welkom op een onvergetelijke ontdekkingsreis door het betoverende Kaapstad, waar adembenemende natuur, rijke geschiedenis en bruisende cultuur samenkomen. Gedurende deze 7-daagse citytrip beleef je de hoogtepunten van deze Zuid-Afrikaanse parel.

Je avontuur begint in de levendige V&A Waterfront, met zijn winkels, restaurants en een uitzicht op de iconische Tafelberg. Verken de stad met een panoramisch uitzicht vanaf de Tafelberg, gevolgd door een ontdekkingstocht door de historische wijk Bo-Kaap, waar kleurrijke huizen de straten sieren.

Eén van de hoogtepunten van je reis is de dagtocht naar Kaap de Goede Hoop, met adembenemende landschappen en een ontmoeting met de charmante pinguïns op Boulders Beach. Duik in de geschiedenis met een bezoek aan Robbeneiland en het indrukwekkende District Six Museum.

Afhankelijk van de periode waarin je reist, kun je genieten van een betoverende uitstap naar de Wildflowers, een onvergetelijke Whale cruise of een opwindende safari-ervaring. Voor de wijnliefhebbers staat een dagexcursie naar de wijnlanden op het programma, waar je kunt genieten van heerlijke wijnproeverijen te midden van weelderige wijngaarden.

Deze citytrip biedt een perfecte balans tussen ontspanning, avontuur en culturele ontdekkingen.

Laat je betoveren door Kaapstad en deel jouw onvergetelijke ervaringen met de wereld !

Citytrip naar Kaapstad?  Contacteer ons voor meer details: